Wat doet een Kindercoach?
Kindercoaching is een laagdrempelige manier om kinderen te helpen die niet lekker in hun vel zitten. Dat kan zich uiten in ongewenst gedrag (boos/agressief), of juist verdriet, of uitspraken waar je van schrikt. Ook geef ik de training "Ik leer leren" aan kinderen ouder dan 10 jaar, een leuke training over motivatie, faalangst, concentreren, plannen en organiseren. Kijk op de speciale site voor meer info!

Wat doet een Opvoedcoach?
De meest gehoorde vraag van ouders is: "Doe ik het wel goed?". We hebben geen handleiding van ons kind, en zodra we denken dat we het doorhebben, staan we weer voor een nieuwe uitdaging. Als Opvoedcoach help ik jullie bij situaties waar je het zelf even niet meer weet. Je kind moet iets leren, en ik kijk met jou hoe jij je kind daar het beste in kunt begeleiden.

Zoek je hulp bij leerproblemen?
Kijk voor het 'leren leren' op mijn speciale site van 'Ik leer leren Hoofddorp'. Wil je vakinhoudelijke hulp bij problemen met bijvoorbeeld lezen, rekenen of spelling, dan raad ik je aan contact op te nemen met Remedial Teacher Mirjam Schumacher van praktijk 'De Ladder' in Hoofddorp.