Bedankt voor je aanvraag van de Minicursus!

Terwijl je dit leest, is de eerste mail al onderweg naar jouw mailbox. En omdat ik je wil bedanken voor je interesse in mijn werk, heb ik vandaag een eenmalige speciale aanbieding voor jou. Ik heb namelijk ook een online training die nog een stapje dieper gaat dan alleen de minicursus. Met heldere video's en fijne oefeningen kijk je naar jouw rol in het geheel, en hoe jij weer meer rust in de tent kunt krijgen. Tussen jou en je kind of tussen je kinderen onderling.

Hij is al niet duur, maar als jij nu beslist, krijg je alleen vandaag op onderstaande cursus 25% extra korting...!

Kláár met dat gedoe in huis!

Pak deze kans en zorg voor rust in de tent

Voor alle ouders die het vanaf nu anders willen aanpakken

Heb je alles al geprobeerd en word je er echt helemaal gek van...?

Er bovenop zitten, scheidsrechter spelen, loslaten... soms weet je gewoon niet meer wat het beste is. En ondertussen ben je er zelf maar druk mee.

In deze online training leer jij hoe je weer wat meer rust in de tent krijgt. Je krijgt de juiste tips en tools hoe je met al het gedoe omgaat. En je gaat ontdekken dat de sleutel bij jou als ouder ligt: je invloed is groter dan je denkt, en je kunt meer bereiken dan je denkt!


Met deze aanpak kun je nog jaren vooruit, want je leert op een andere manier naar problemen kijken en je kunt daardoor telkens met een passende aanpak komen.


Van ruzie naar rust online training

Heb jij last van ruziënde kinderen?

Zitten ze continu in elkaars vaarwater en escaleert het vaak?

Is er altijd onderlinge competitie?

Zijn ze vaak bang dat de ander meer krijgt en voelen ze zich dan tekort gedaan?

Komen ze er zonder jouw tussenkomst niet uit?

Moet je vaak zorgen dat ze niet gaan gillen of elkaar geen pijn doen?

Hier is de oplossing

Doe mee met de online training
“Van ruzie naar rust”

Nu kun je echt gaan werken aan een oplossing, die effect heeft op alle gezinsleden.

 • 1
  Je onderzoekt wat er nodig is bij jouw kinderen: zodat jij kunt zorgen dat je daar goed op kunt inspelen.
 • 2
  Je ontdekt wat ze eigenlijk nog moeten leren: zodat jij ze kunt helpen om dat te leren.
 • 3
  Je leert te kijken naar je eigen inbreng: zodat het gemakkelijker wordt om je geduld te bewaren.
 • 4
  Je krijgt praktische tips: zodat de kinderen minder competitief met elkaar omgaan.
 • 5
  Je krijgt een handig stappenplan: zodat je ruzies op zo'n manier oplost dat ze het ook zonder jou leren oplossen.

Kinder- en opvoedcoach Mariette Suiker-Dietz

Als coach begeleid ik met veel plezier en voldoening ouders, zodat het thuis beter gaat bij boze buien of ander 'lastig' gedrag: want zodra ouders anders gaan doen, gaan kinderen zich ook anders gedragen.


Zo'n 12 jaar geleden ben ik mij al meer gaan verdiepen in hoe mensen beter met elkaar kunnen communiceren. Hoe je beter contact maakt, en hoe het belang daarvan ook in de opvoeding essentieel is. Kinderen hebben behoeften en verlangens, net als wij. Ze zijn alleen nog niet zo handig in het uiten daarvan...

En daar ligt de rol van ouders: als zij hun plek goed pakken en leiding en sturing geven aan een kind, zorgen ze voor de juiste veiligheid waarin het kind zich kan ontwikkelen. Dan kan het nieuwe dingen leren, zoals het omgaan met broertjes/zusjes die over hun grenzen gaan.

Soms wilde ik dat ik al deze dingen al geleerd had, toen onze kinderen klein waren... maar gelukkig is het nooit te laat om te leren! Wat ga je allemaal leren:

Les 1 - Introductie

In deze les breng je in kaart wat jij wilt bereiken. Want als je een helder doel voor ogen hebt, wordt het ook gemakkelijker om daar naartoe te bewegen.

Les 2 - Waarom maken kinderen ruzie?

In deze les leer je wat de functie van ruzie is. Zodat je het ook wat beter kunt relativeren. En daarnaast ga je een eerste onderzoek doen over hoe het bij jullie thuis gaat.

Les 3 - Analyse van jouw situatie thuis

In deze les leer je volgens een gestructureerd model hoe je jullie thuissituatie analyseert, en hoe je erachter komt wat er bij jou thuis nodig is. Daarna kun je veel gerichter aan de slag om tot verbetering te komen.

Les 4 - Jouw eigen achtergrond

In deze les ga je eens even terug in de tijd... hoe was het bij jou thuis vroeger? En wat heb je meegekregen aan ervaringen en overtuigingen, die nu nog van invloed zijn op hoe je zelf in het leven staat?

Les 5 - Ieder op zijn plek

In deze les leer je over het belang van 'plek'. Dit is gebaseerd op systemisch werk (familieopstellingen) en van fundamenteel belang voor meer rust in de tent.

Les 6 - Wat moet je niet doen als ouder en wat wel?

Deze les is lekker praktisch: wat moet je niet doen en wat juist wel? Gewoon handige tips die direct al zorgen voor een betere sfeer in huis, zodat er minder ruzies voorkomen.

Les 7 - Stappenplan dealen met ruzies

In deze les ontdek je hoe je in 3 stappen effectief omgaat met ruzies. Op zo'n manier dat je kinderen er ook steeds gemakkelijker zelf uit leren komen.

Les 8 - Afsluiting

In deze les kijken we terug op wat je allemaal geleerd en gedaan hebt. En wat het verschil is, sinds de eerste les. En je neemt je voor wat je nog meer kunt oefenen thuis. Daarnaast krijg je een fijne ontspanningsoefening die jou ook meer zelfvertrouwen geeft als ouder.

"Inzicht, verdieping en praktische oplossingen..."

"De cursus, bestaat uit mooie vernieuwde onderdelen. Hij is voor alle leeftijden geschikt.
Ze geven je inzicht, verdieping en verrassende/praktische oplossingen.
Ik zeg doen: van ruzie naar rust!
"

Mirjam

"Super praktisch..."

"Het is een geweldig mooie cursus die heel prettig volgt en je super praktisch helpt hier verandering in aan te brengen!"

Angela


Wat kost deze training?

Je kunt deze training geheel online volgen, alle lessen staan in een mooie leeromgeving op mijn website, waar je met een wachtwoord bij komt. De opdrachten maak je voor jezelf. En je kunt ze altijd met mij delen! 

Heb je ook behoefte aan extra persoonlijke coaching, dan kun je contact met mij opnemen.

VAN RUZIE NAAR RUST€49,95 nu slechts €39,95!

Alleen vandaag: 29,95


Je krijgt dan een jaar lang toegang tot het hele pakket:

 • 8 lessen
 • 10 video's
 • 3 audio's
 • Leerzame opdrachten
 • Extra informatie
 • Handige tips

30 dagen geld terug garantie

Ik sta vierkant achter deze training en heb genoeg ervaring en vertrouwen dat deze training jou gaat brengen wat je nodig hebt. Mocht dat toch niet het geval zijn, stuur je mij dan binnen 30 dagen na aankoop een mailtje. Dan krijg je zonder discussie je aankoopbedrag teruggestort!

Meest gestelde vragen

Hoeveel tijd kost deze training mij?

Per les krijg je een filmpje van 6-8 minuten, met daarbij een of meer opdrachten en soms nog een extra video of luisterbestand. Ga uit van ongeveer 30 minuten per les. De tijd die je aan de opdrachten besteedt is variabel: hoe meer je erin stopt, hoe meer je eruit haalt! En ik raad je ook aan om niet alle lessen meteen achter elkaar te doen, maar telkens een paar dagen of langer ertussen. Dan kan het ook allemaal even bezinken.

Kan ik niet beter bij je langskomen in plaats van een online training doen?

Uiteraard is persoonlijke coaching anders dan een online training. Daar hangt ook een ander prijskaartje aan. Bij deze training krijg je dezelfde vragen die ik in een coachgesprek zou stellen. Ik werk met een model dat altijd toepasbaar is, met oplossingsgerichte vragen, die de ander (jou dus!) aan het werk zetten. Zo kom je ook tot een oplossing die bij jou past. Wil je toch extra persoonlijk contact, neem dan even contact met mij op.

Mijn kinderen zijn al wat groter, is deze training daar wel geschikt voor?

Deze training is geschikt voor ouders met kleine kinderen, maar juist ook met pubers. Uiteindelijk gaat het om het ontdekken wat je kind nodig heeft, en dat is handig (of zelfs nodig) bij iedere leeftijd. 

Helpt deze training ook bij kinderen met autisme/ADHD?

Zeker weten. Deze training gaat over hoe jij met je kinderen omgaat. Jij bent daarbij de expert. De vragen en oefeningen helpen jou om de juiste modus te vinden in hoe je met je kinderen omgaat en ook om de rust in jezelf te vinden om dat vol te houden.

"Mariette wist de goede snaar te raken"

"Mariette gaf mij meteen al een goed gevoel. En ze heeft me wat te leren. Ze wist de goede snaar te raken door goed te luisteren en vooral te kijken naar wat ik nodig had/heb.  Ze is in staat om goed te analyseren en op het juiste moment adviezen te geven. Adviezen die je aan het denken zetten. Ik kan nu beter voor mijzelf zorgen dankzij Mariette’s adviezen."

Debby


"Het heeft mij veel opgeleverd!"

"Mariette heeft een warme uitstraling en grote betrokkenheid. Ze creëert een veilige setting waarin ze als een coach naast je gaat staan. Dit heeft mijzelf veel opgeleverd! Echt een aanrader!"

Eveline


Meld je nu aan, dan kun je direct beginnen!

VAN RUZIE NAAR RUST


€49,95 nu slechts €39,95!

Alleen vandaag: 29,95


Je krijgt dan een jaar lang toegang tot het hele pakket:

 • 8 lessen
 • 10 video's
 • 3 audio's
 • Leerzame opdrachten
 • Extra informatie
 • Handige tips

En je weet: "Als je doet wat je altijd hebt gedaan, zul je krijgen wat je altijd hebt gekregen...”
Oftewel: probeer eens iets nieuws, en je zult merken dat er dan dingen veranderen!


Copyright 2022, Mariette Dietz Coaching