Bedankt voor je aanvraag!


Terwijl je dit leest, is het ebook al onderweg naar jouw mailbox. En omdat ik je wil bedanken voor je interesse in mijn werk, heb ik vandaag een eenmalige speciale aanbieding voor jou. Ik heb namelijk ook een online training die jullie nog verder gaat helpen op alle vlakken. Want hoe is het eigenlijk met jou? Hoe hou jij je staande?
Als jij lekkerder in je vel zit, zal jouw kind ook meer zelfvertrouwen krijgen!

Daarom krijg je alleen vandaag op onderstaande cursus 25% extra korting...!

Online training: Jij blij, zij blij

Door jouw positiviteit zal alles beter gaan in je gezin en op werk

En dan hoor je jezelf uitvallen...

Je wilt het niet, maar soms kan het je allemaal zó teveel zijn dat je net iets te ongeduldig uitvalt tegen je kind. Of net iets te kortaf reageert op je collega. Je voelt het gebeuren, maar het is al gebeurd.


Het is ook helemaal niet erg, zoiets, en je kunt het uitleggen aan je kind. En die collega snapt het wel. Maar het is wel een signaal: iets of iemand is over je grenzen gegaan, waardoor je niet meer rustig kon blijven. En als dat vaak gebeurt, dan loop je misschien al langer op je tandvlees. Moet je misschien wat meer je grenzen aangeven en voor jezelf zorgen.


In deze online training neem jij eens echt de tijd om op zoek te gaan naar wat jóu blij en gelukkig maakt. Hoe jij de dingen weer wat positiever kunt zien en hoe jij meer zelfvertrouwen voelt over hoe je de dingen doet. Dan zul je merken dat je ook beter voor jezelf kunt zorgen en dus ook meer ontspannen naar je kinderen bent. Met 16 lessen en nog meer schrijfopdrachten ga jij op ontdekkingsreis in jezelf!



Dit krijg je als je meedoet:

Zodra je je aanmeldt, krijg je toegang tot de online leeromgeving. Daarin vind je meteen de eerste module met 4 lessen. In totaal zijn er 4 modules en 16 lessen, met uitleg en opdrachten. Wekelijks komt er automatisch een nieuwe module beschikbaar. Het zijn opdrachten die je laten nadenken over hoe je de dingen doet die je doet... en hoe het misschien ook anders kan! 

Jouw winst:

Positievere mindset

Je leert hoe je meer aandacht krijgt voor het positieve en gaat hier ook echt mee oefenen. Dit helpt niet alleen voor jezelf maar ook voor het zelfvertrouwen van de rest van je gezin.

Beter in keuzes maken

Je onderzoekt wat je nu écht belangrijk vindt en wat je wilt bereiken met je opvoeding. Daardoor wordt het opvoeden gemakkelijker en kun je beter keuzes maken.

Meer zelfvertrouwen 

Je krijgt meer zelfvertrouwen over hoe jij het doet als moeder en leert ook wat je moet doen om zo stevig in je schoenen te blijven staan.

Meer genieten van het hier en nu

Je leert ook hoe je meer kunt loskomen uit de drukte van de dag en beter kunt zorgen voor jezelf en dus ook voor de mensen om je heen.

Dit zeiden de cursisten die jou voorgingen:


Ik begin anders te reageren

Ik heb het gevoel dat ik er zeer zeker wat van geleerd heb, want merk dat ik toch anders begin te reageren dan ik voorheen gedaan zou hebben. Ik zei afgelopen week nog tegen de kinderen dat we het heel fijn hebben en dat beaamden ze!

Veel eye openers

Ik vond de training heel zinvol en veel eye openers. Veel opdrachten en zoveel denkwerk dat ik voor mijn gevoel er nog lang niet klaar mee ben. Maar komt goed ik werk ze gewoon langzaam aan een voor een af!

Meer zelfvertrouwen als moeder

Ik heb me ingeschreven om mezelf meer zelfvertrouwen te geven als moeder. Door de opdrachten te doen en over mezelf na te denken ben ik me nu veel meer ervan bewust dat heel veel dingen echt wel goed gaan. 

De opbouw van de training

De training bestaat uit 4 modules. Elke module heeft een eigen thema en bestaat weer uit 4 lessen. Bij elke les doe je 1 of meer opdrachten. Je schrijft bijvoorbeeld op wat je de komende periode gaat oefenen, zodat het niet alleen bij voornemens blijft. Dit zijn de thema's per module:

1

Module 1: Wat doe je en wat kun je?

In deze module ga je onderzoeken hoe je de dingen doet die je doet. En vooral: waar het al goed gaat, wat je allemaal kunt. We starten ook met de vraag: "Wat vind je van jezelf als moeder?" en daarbij ga je dus aan de hand van 4 lessen met opdrachten kijken naar je zelfbeeld en je verwachtingen.

2

Module 2: Wat vind je en wat geloof je?

In deze module duik je ook even terug in het verleden. Welke denkbeelden heb jij van huis uit meegekregen? Wat voor voorbeeld heb je meegekregen, en hoe ga je daarmee om? En ook ga je werken aan je mindset, je leert hoe je de dingen wat positiever kunt bekijken.

3

Module 3: Wie ben je en waar sta je voor?

In deze module gaan we kijken naar je identiteit: welke rollen heb jij allemaal thuis en op werk? En welke dingen vind je belangrijk in het leven? En hoe ga je om met de dilemma's in de opvoeding?

4

Module 4: Wat wil je bereiken?

In deze module gaan we weer een stap verder: hoe wil jij later terugkijken op deze levensfase? Hoe wil je dat je kinderen later over jou praten? En wat betekent dat voor je gedrag nu? 


Over de trainer

Mariette Suiker-Dietz

Als kinder- en opvoedcoach begeleid ik al jaren met veel plezier en ouders en kinderen. Daarnaast ben ik moeder van twee pubers, dus ook ik weet alles van het zoeken naar balans tussen werk, thuis en sociale contacten.


Zo'n 12 jaar geleden ben ik mij al meer gaan verdiepen in hoe mensen beter met elkaar kunnen communiceren. Hoe je beter contact maakt, meer zelfvertrouwen krijgt en vooral ook hoe je je eigen stemming kunt beïnvloeden. Als je je van deze dingen bewust bent, wordt het veel makkelijker om met de 'golven' van het leven om te gaan. Dat is wat ik graag doorgeef via mijn coaching en trainingen!


Wat anderen over mij zeggen:

Meteen een goed gevoel

Mariette gaf mij meteen al een goed gevoel. En ze heeft me wat te leren. Ze wist de goede snaar te raken door goed te luisteren en vooral te kijken naar wat ik nodig had/heb.  Ze is in staat om goed te analyseren en op het juiste moment adviezen te geven. Adviezen die je aan het denken zetten. Ik kan nu beter voor mijzelf zorgen dankzij Mariette’s adviezen

Warme uitstraling en grote betrokkenheid

Mariette heeft een warme uitstraling en grote betrokkenheid. Ze creëert een veilige setting waarin ze als een coach naast je gaat staan. Dit heeft mijzelf veel opgeleverd! Echt een aanrader!

Positieve enthousiaste insteek

De kracht van Mariëtte is dat ze concreet coacht op praktische situaties. Haar positieve, enthousiaste insteek is daarbij een groot pluspunt

Vanaf een afstandje ga je alles beter zien!

Het fijne van deze training is dat je nu de kans krijgt om eens op een afstandje te kijken naar jezelf en je leven. Stap voor stap ontdek je wat jou gelukkig maakt, wat jou rust brengt en wat jij nog wilt veranderen.


TIP: maak het extra mooi door er een speciaal schrift bij te gebruiken, je eigen 'journal' waarin je je aantekeningen maakt en opdrachten uitschrijft. En als je dat dan opleukt met je eigen creatieve ingevingen, dan wordt deze training écht een periode van bezinning en tijd voor jezelf. En natuurlijk kun je de opdrachten ook op de computer doen. Kies een vorm die bij jou past! 

Als je al deze lessen in persoonlijk bij een coach zou willen doen, moet je al snel denken aan een traject van 10 sessies, dat is een bedrag van € 700. 


Het voordeel van deze online training is ook dat je deze geheel in je eigen tijd en je eigen ritme kunt doen. Zodra je je hebt aangemeld kun je aan de eerste 4 lessen beginnen. 


Sowieso kun je er de tijd voor nemen die je wilt! Hoe meer je de lessen en opdrachten laat bezinken, hoe meer tijd je hebt om alles in de praktijk te brengen.

Jouw investering

Je krijgt 4 weken lang wekelijks 4 nieuwe lessen. De opdrachten maak je voor jezelf en je kunt ze altijd met mij delen. Wil je meer persoonlijk contact, en persoonlijke feedback op al je inzendingen? Dan kun je altijd even contact met me opnemen.

€ 49,95 € 39,95 

Alleen vandaag € 29,95 

  • Een jaar lang toegang
  • Meteen beginnen
  • Toegang tot 4 modules en 16 lessen
  • Leerzame opdrachten

100%

GELD TERUG GARANTIE

100% geld terug garantie binnen 30 dagen

Ik sta vierkant achter deze training en heb genoeg ervaring en vertrouwen om te denken dat deze training jou gaat brengen wat je nodig hebt. Mocht dat toch niet het geval zijn, stuur mij dan binnen 30 dagen na aankoop een mailtje. Dan krijg je zonder discussie je aankoopbedrag teruggestort!


Wacht niet langer!
Lees maar wat eerdere deelnemers zeggen:

Dat blije gevoel straal ik ook weer uit naar mijn kinderen

Aspecten van de training die mij erg hielpen waren de vragen die je ons gaf, vooral te kijken naar dingen waar je je prettig bij voelt, blij van wordt, want dat gevoel straal je dan ook weer uit naar je kinderen, maar ook na te denken over wat je nu wilt en wat beter zou kunnen.

Bewuster dat ik zelf sturing moet nemen

Door deze training ben ik bewuster geworden, waar sommige dingen vandaan komen. Hierdoor ben ik bewuster van geworden dat ik zelf sturing moet nemen in de dingen.

Gedrag naar mijn kinderen is beter geworden

Ik vond het heel erg leerzaam en nuttig. Je gaat toch weer bewuster naar jezelf kijken en over dingen nadenken, waardoor je gedrag naar je kinderen anders (beter) wordt.

FAQ:

Veel gestelde vragen:

Hoeveel tijd kost deze training mij?

Kan ik niet beter bij je langs komen dan een online training volgen?

Verwacht je een bepaalde voorpleiding?

Voor wat voor type mensen is deze online training geschikt?

(c) Mariette Dietz Coaching 2023