Help je puber het schooljaar door!

Online cursus - ​JE START DIRECT NA INSCHRIJVING

In 12 lessen ​zorg​ jij voor beter contact met je kind


Speciaal voor ouders die willen leren hoe ze hun kind het beste kunnen begeleiden

Herken jij dit?

 • Maak jij je zorgen over hoe je kind het op school doet?
 • Hebben jullie vaak strijd over huiswerk?
 • Zou je hier meer begeleiding bij willen hebben?

Doe dan mee met deze online cursus!

Omdat elk kind verschilt en elk gezin anders is, is er geen pasklaar antwoord dat je gewoon tot je kunt nemen. Daarom ga je in deze cursus stap voor stap, en met mijn hulp, uitzoeken wat bij jullie het beste werkt.

In 12 lessen leer jij meer over hoe leren werkt en ontdek je wat jouw kind nu het meeste nodig heeft.

Bij elke les doe je een opdracht, en bij de eindopdracht krijg je persoonlijke feedback, zodat je ook echt gerichte tips voor jullie situatie krijgt.


12 lessen met 4 verschillende thema's, zodat je brede kennis krijgt over pubers, leren en opvoeden

Bij elke les een opdracht, om over na te denken en om thuis te oefenen met je kind

Na het insturen van de eindopdracht ontvang je persoonlijke feedback en tips over jouw situatie. ​


 • Week 1: inzicht hoe het puberbrein werkt. Hoe werken onze hersenen? Hoe leren we eigenlijk dingen? En hoe gaat dat bij pubers?
 • Week 2: wat jij als ouder beter wel en niet kunt doen. Hoe was je zelf eigenlijk als puber? En hoe kun je het beste communiceren met je kind, wat is de sleutel tot je puber?
 • Week 3: hoe jij kunt helpen met plannen, organiseren en motiveren. De grootste zorgen van ouders als het om hun puber gaat: hoe motiveer je ze? Hoe leren ze zelf hun werk plannen en hoe kun je helpen dat ze zich beter concentreren?
 •  Week 4: hoe je kind slimmer leert en beter onthoudt. Wat is de leerstijl van je kind en hoe leert het de dingen het gemakkelijkst uit het hoofd?
quote-left

​Dankzij deze cursus kreeg ik beter inzicht in hoe ik zelf vroeger was en wat ik nu van mijn kind verwacht. En dat sommige dingen voor hem anders werken. We gaan nu veel meer ontspannen met elkaar om, ik ben zo blij dat de strijd voorbij is!

quote-left

​Het is onvoorstelbaar welke stappen K de afgelopen weken gemaakt heeft! Ik ben trots op de vooruitgang die ze geboekt heeft deze weken


 1. Meer begrip voor je kind 
 2. Minder ruzies in huis
 3. Je kind meer zelfstandig

Jouw investering

Voor deze complete persoonlijke cursus van 12 lessen betaal je nu

slechts € ​39,95 !!

Zodra je op 'Ja, ik doe mee' klikt, kun je de cursus toevoegen aan je winkelmandje. Betalen doe je veilig en gemakkelijk via iDeal of overboeking.

Na je betaling ontvang je een automatische bevestiging. Zodra je aanmelding verwerkt is, ontvang je een bevestiging. En dan ontvang je ​meteen de eerste les!

100% niet tevreden geld terug garantie


Ik ben ervan overtuigd dat deze cursus jullie verder gaat helpen. Belangrijk is dat je de lessen serieus volgt en de opdrachten doet. Mocht je binnen 14 dagen niet tevreden zijn, neem dan contact met mij op. Dan krijg je je cursusgeld 100% terug!


Veelgestelde vragen

Hoeveel tijd kost het me?

Blijven de lessen langer beschikbaar?

Hoe werkt het met betalen?

Past het wel in onze situatie?

Moet mijn kind ook iets doen voor deze cursus?


quote-left

​Mariette, bedankt voor de leerzame cursus. We hebben veel inzicht gekregen en geleerd. En de sfeer in huis is echt positief veranderd. Wij kunnen ons geluk niet op.

quote-left

​Dank voor de mooie lessen tot nu toe. We zijn nog maar net een week bezig maar je oefeningen hebben al zoveel inzicht gegeven en ervoor gezorgd dat ik anders naar mijn kind kan kijken.

Schrijf je nu in:

Voor deze complete online cursus van 12 lessen,
waarbij je ook persoonlijk advies van mij krijgt,
betaal je nu ​

slechts € ​39,95 !!


Wie ben ik


Als kindercoach help ik kinderen met problemen rondom boosheid, zelfvertrouwen, weerbaarheid, omgaan met verlies.

Ik geef aan pubers de training "Ik leer leren", waarin ze de vaardigheden leren die nodig zijn tijdens hun schooltijd: motiveren, concentreren, plannen en organiseren, en werken volgens hun eigen leerstijl.

Ik ben opgeleid NLP Trainer en Coach. Ik verzorg workshops en (online) trainingen rondom persoonlijke ontwikkeling en opvoeding.

Mariette Dietz

NLP Kindercoach en Opvoedcoach

Vragen? Stuur me een mailtje!