Cursus Italiaans Hoofddorp

​In een ontspannen sfeer ​italiaans leren!

Italië... een prachtig land met heerlijk eten, mooie muziek, geweldige landschappen en vriendelijke mensen. Hoe leuk en handig zou het zijn als je die mensen in hun eigen taal te woord kunt staan? Dat je meer dan 'ciao' kunt uitbrengen tegen de eigenaar van je agriturismo? Of dat je de ober kunt verrassen met je bestelling in het Italiaans? Of dat je in je hotel of B&B gemakkelijker toeristische tips kunt vragen aan de receptie? Wil jij dat ook, kom dan Italiaans leren!

De lessen vormen een aangename mix  van grammatica, conversatie en leuke oefeningen.​ Je krijgt huiswerk mee (woordjes leren, oefeningen maken), dat zal je zo'n 1-3 uur per week kosten, afhankelijk van de tijd die je er zelf in wilt investeren. Wat je erin stopt, haal je er dubbel en dwars uit! 

Cursussen: beginnerscursus ​NOG 2 plekken vrij!

Oproep!! ik heb een aantal mensen in de wacht, die héél graag met een ​beginnerscursus Italiaans willen starten, maar we zoeken nog deelnemers in de volgende twee groepen:

- Een groep die op maandagmiddag start van 13:00-14:30
- Een groep die op donderdagmiddag start, ook van 13:00-14:30.

Voor beide cursussen geldt: de startdatum is nog in overleg!

Kosten: 350 euro voor 20 lessen van 1,5 uur, in een groepje van 4 personen. Dit is inclusief tekstboek en werkboek van Allegro Nuovo (twv 50 euro). In de schoolvakanties is er geen les. 

We willen zo snel mogelijk beginnen, dus meld je aan als je mee wilt doen:

​ConversatielES​

Op maandag 1 oktober ​is een ​nieuwe conversatiecursus Italiaans gestart. De lessen vinden om de week plaats op maandagavond van 20:00-21:30.

Deze les is zonder tekstboek/werkboek/uitgebreide grammatica. Door middel van leesboekjes en de gesprekken daarover oefen je je woordenschat, zinsconstructies en durf je steeds meer te praten. Elke les licht ik een grammaticaal onderwerp uit de tekst, waar we wat langer over praten.

De lessen zullen een vaste structuur hebben:
- boekjes lezen - tekstbegrip checken
- praten over de tekst dmv vragen/antwoorden
- uitdieping/herhaling grammatica-onderwerp
- algemene conversatie
- oefenen met automatisering (juiste werkwoordsvorm bij vraag-antwoord)

Lijkt het je wat en heb je ooit al een les of 10-20 gehad? Stuur me dan even een berichtje! Mail:
mariette@dietzcoaching.nl

​De kosten zijn 12,50 pp bij een minimale groepsgrootte van 6. Bij 4 deelnemers 15 euro per les. Momenteel zit ik aan de ​5 deelnemers, maar dat kunnen er dus meer worden.

We starten met een proefperiode van 4 lessen:
1-okt
15-okt
29-okt
12-nov

Tarieven

Privélessen en kleine groepjes (1 uur)
Voor een privéles betaal je 40 euro.
Kom je met zijn tweeën, dan betaal je elk 20 euro.
Met 3 personen betaalt ieder 15 euro per les.

Grotere groepen (1,5 uur)
Met 4-5 personen betaal je elk 15 euro per les.
Met 6 of meer personen betaal je elk 12,50 per les.

Italiaans leren Hoofddorp

​De docentSinds mijn studie Italiaanse Taal- en Letterkunde heb ik een grote passie voor Italië: de taal, de cultuur, het land, de muziek en natuurlijk het eten… Deze passie draag ik graag uit! Daarom verzorg met veel plezier taalcursussen, privé of in groepjes.

Daarnaast heb ik, zoals je ​ook ziet ​aan de rest van deze website, een praktijk als kindercoach en opvoedcoach. Ik help ik kinderen met problemen als faalangst, driftbuien, angsten en andere gedragsproblemen. Aan pubers geef ik de training 'Ik leer leren'.

Heb je vragen? ​Klik dan op de knop hieronder om mij een mail te sturen. Of bel of app naar: 06-18878115

Locatie

De lessen worden gegeven in Het Ketelhuis op ​Kalorama 31H in Hoofddorp. ​Het is via Google nog niet te vinden, maar het is om de hoek bij nummer 31: daar het pleintje op, en dan zie je een vierkant gebouwtje met een hoge toren.