Cursus Italiaans Hoofddorp

​In een ontspannen sfeer ​italiaans leren!

Italië... een prachtig land met heerlijk eten, mooie muziek, geweldige landschappen en vriendelijke mensen. Hoe leuk en handig zou het zijn als je die mensen in hun eigen taal te woord kunt staan? Dat je meer dan 'ciao' kunt uitbrengen tegen de eigenaar van je agriturismo? Of dat je de ober kunt verrassen met je bestelling in het Italiaans? Of dat je in je hotel of B&B gemakkelijker toeristische tips kunt vragen aan de receptie? Wil jij dat ook, kom dan Italiaans leren!

De lessen vormen een aangename mix  van grammatica, conversatie en leuke oefeningen.​ Je krijgt huiswerk mee (woordjes leren, oefeningen maken), dat zal je zo'n 1-3 uur per week kosten, afhankelijk van de tijd die je er zelf in wilt investeren. Wat je erin stopt, haal je er dubbel en dwars uit! 

Cursussen

Momenteel lopen er al diverse cursussen voor beginners en gevorderden. ​​ Voorlopig starten er geen beginnersgroepen, maar zou je wel bij bestaande groepen aan kunnen sluiten. 

​In de ​beginnerscursussen werk ik met de methode ​Allegro Nuovo van Intertaal. Hou er rekening mee dat je zo'n 50 euro betaalt voor het materiaal (tekstboek en werkboek).  


​Conversatielies

​Elke 14 dagen is er op vrijdagochtend een conversatieles voor een speciaal tarief: je betaalt 10 euro per les, alleen voor de keren dat je komt. Iedereen die al een beetje Italiaans kan praten, mag mee doen!
We praten over dagelijkse dingen, ik zoek er werkmateriaal bij waarbij we over bepaalde thema's praten om je woordenschat te vergroten. Of we herhalen iets van de grammatica om onze kennis zo wat te verstevigen.

Soms bereidt iemand iets voor om over te vertellen... De sfeer is ongedwongen en het maakt niet uit of je nog fouten maakt, je bent er om te leren.

Ben je benieuwd hoe dat gaat, meld je dan​ voor een gratis proefles!

Tarieven

Privélessen en kleine groepjes (1 uur)
Voor een privéles betaal je 40 euro.
Kom je met zijn tweeën, dan betaal je elk 20 euro.
Met 3 personen betaalt ieder 15 euro per les.

Grotere groepen (1,5 uur)
Met 4-5 personen betaal je elk 15 euro per les.
Met 6 of meer personen betaal je elk 12,50 per les.

Italiaans leren Hoofddorp

​De docentSinds mijn studie Italiaanse Taal- en Letterkunde heb ik een grote passie voor Italië: de taal, de cultuur, het land, de muziek en natuurlijk het eten… Deze passie draag ik graag uit! Daarom verzorg met veel plezier taalcursussen, privé of in groepjes.

Daarnaast heb ik, zoals je ​ook ziet ​aan de rest van deze website, een praktijk als kindercoach en opvoedcoach. Ik help ik kinderen met problemen als faalangst, driftbuien, angsten en andere gedragsproblemen. Aan pubers geef ik de training 'Ik leer leren'.

Heb je vragen? ​Klik dan op de knop hieronder om mij een mail te sturen. Of bel of app naar: 06-18878115

Locatie

De lessen worden gegeven op Jupiterstraat 42 in Hoofddorp. Dat is in de wijk Beukenhorst-West, tussen de kinderboerderij en het station.