Italiaans leren in Hoofddorp

​In een ontspannen sfeer ​italiaans leren!

Italië… een prachtig land met heerlijk eten, mooie muziek, geweldige landschappen en vriendelijke mensen. Hoe leuk en handig zou het zijn als je die mensen in hun eigen taal te woord kunt staan? Dat je meer dan ‘ciao’ kunt uitbrengen tegen de eigenaar van je agriturismo? Of dat je de ober kunt verrassen met je bestelling in het Italiaans? Of dat je in je hotel of B&B gemakkelijker toeristische tips kunt vragen aan de receptie? Wil jij dat ook, kom dan Italiaans leren!

De lessen vormen een aangename mix  van grammatica, conversatie en leuke oefeningen.​ Je krijgt huiswerk mee (woordjes leren, oefeningen maken), dat zal je zo’n 1-3 uur per week kosten, afhankelijk van de tijd die je er zelf in wilt investeren. Wat je erin stopt, haal je er dubbel en dwars uit!

Cursussen: ​plek voor gevorderden

Er starten geen beginnersgroepen meer. Wil je je aansluiten bij een gevorderde groep, dan heb ik plek op:

– ​maandag​avond 19:00-20:15

– ​dinsdagavond 19:00-20:30

– woensdagmorgen 10:15-11:45

– donderdagmorgen 9:30-11:00​

– vrijdagmorgen 11:00-12:30

​De niveaus per groepje verschillen van eind A1 (eerste boek) tot halverwege A2 (tweede boek).

​Conversatieles

Op ​maandagavond van 20:15-21:30 is er om de week conversatielies. ​Deze les is zonder tekstboek/werkboek/uitgebreide grammatica. Door middel van leesboekjes en de gesprekken daarover oefen je je woordenschat, zinsconstructies en durf je steeds meer te praten. Elke les licht ik een grammaticaal onderwerp uit de tekst, waar we wat langer over praten.

Lijkt het je wat en heb je ooit al een les of 20 gehad (A1 niveau)? Stuur me dan even een berichtje! Mail: mariette@dietzcoaching.nl​De kosten zijn 12,50 pp​.

Tarieven

Privélessen en kleine groepjes (1 uur)

Voor een privéles betaal je 40 euro. Kom je met zijn tweeën, dan betaal je elk 20 euro. Met 3 personen betaalt ieder 15 euro per les.

Grotere groepen (1,5 uur)

Met 4-5 personen betaal je elk 15 euro per les.Met 6 of meer personen betaal je elk 12,50 per les.

Italiaans leren Hoofddorp

​De docent

Sinds mijn studie Italiaanse Taal- en Letterkunde heb ik een grote passie voor Italië: de taal, de cultuur, het land, de muziek en natuurlijk het eten… Deze passie draag ik graag uit! Daarom verzorg met veel plezier taalcursussen, privé of in groepjes.

Daarnaast heb ik, zoals je ​ook ziet ​aan de rest van deze website, een praktijk als kindercoach en opvoedcoach. Ik help ik kinderen met problemen als faalangst, driftbuien, angsten en andere gedragsproblemen. Aan pubers geef ik de training ‘Ik leer leren’.

Heb je vragen? ​Klik dan op de knop hieronder om mij een mail te sturen. Of bel of app naar: 06-18878115

Locatie

De lessen worden gegeven in Het Ketelhuis op ​Kalorama 31H in Hoofddorp. ​Het is via Google nog niet te vinden, maar het is om de hoek bij nummer 31: daar het pleintje op, en dan zie je een vierkant gebouwtje met een hoge toren.