Mariette Dietz Coaching

Ontdek de 10 dingen die je niet moet doen
om je puber te motiveren
 
en natuurlijk ook wat wél werkt!

  • Heldere uitleg over je rol als ouder
  • Inzicht waarom sommige dingen niet werken
  • (spoiler: telefoon afpakken helpt niet)
  • (geld beloven bij een voldoende ook niet)
  • 11 pagina's vol heldere informatie
  • Geput uit jaren praktijkervaring met pubers en hun ouders

Met je aanmelding geef je toestemming voor het ontvangen van mijn nieuwsbrief met handige opvoedtips. En mocht je die écht niet interessant vinden, dan kun je je altijd weer afmelden!

Ik heb met onze zoon echt al van alles geprobeerd, altijd zit hij maar te gamen en als ik alleen al het woordje 'huiswerk' noem krijgen we al ruzie. Nu ik deze tips heb gelezen snap ik veel beter hoe ik het anders aan kan pakken. Het is fijn en compact en goed om zo nu en dan weer als reminder te lezen. Dank je wel!

Sanne

Eerst dacht ik, weer het zoveelste lijstje tips. Maar juist de uitleg bij elk onderdeel helpt me om nog beter te snappen wat het effect van mijn gedrag is op onze oudste. Het lijkt ook wel of ik nu al verbetering zie, al zijn we pas een week bezig. Het motiveert mij in elk geval dat we op de goede weg zitten, dat we ook weer lachen samen, dat heb ik zo gemist.

Mirjam

Over mij

Mariette Suiker-Dietz

Designer


Als kinder- en jongerencoach begeleid ik pubers al jaren bij verschillende hulpvragen. Mijn expertise is de training 'Ik leer leren' waarmee ik al honderden leerlingen heb geholpen, zodat ze weer met meer vertrouwen en motivatie zelfstandiger aan de slag gingen..

Met twee pubers thuis weet ik maar al te goed waar je als puberouder tegenaan loopt... Het blijft een zoektocht naar de balans tussen erbovenop zitten en loslaten. En dat is ook meteen het mooie aan het ouderschap, deze zoektocht. Hoe meer je je erin verdiept, hoe meer je beseft dat je eigen vroegere ervaringen hierbij een grote rol spelen.