Tarieven

​Tarieven voor kindercoaching en opvoedcoaching

​Trajecten voor kindercoaching en opvoedcoaching zijn meestal kortdurend, 1 tot ​4 sessies.
Voor ​een sessie (​45 minuten) ​​betaal je ​65 euro inclusief ​btw. Dit bedrag is ook inclusief voorbereiding en materiaal. Je betaalt ​de sessies achteraf, als je van mij een factuur hebt ontvangen.

​Voor langere trajecten spreken we vooraf een apart tarief af.

Voorafgaand houden we een intake per telefoon (30 minuten) of per mail. Deze intake is gratis.

​Tarief training "Ik leer leren"

Kies je voor de training "Ik leer leren", dan ligt het eraan of je kind individueel les krijgt, of in een groepje.

  • In een groepje betaal je vooraf het vaste landelijke tarief van 150 euro voor de vijf bijeenkomsten van 1,5 uur en 32,50 voor het werkboek.
  • Bij twee kinderen betaal je ​45 euro per bijeenkomst van 1,5 uur, plus de kosten van het werkboek. Dat is in totaal voor 5 lessen 257,50 euro.
  • Individueel betaal je ​60 euro per bijeenkomst van 1 uur, plus 32,50 euro voor het werkboek, dus 332,50 euro in totaal. Telkens na 1-2 bijeenkomsten ontvang je de factuur per mail.

​Tarief training "Begrijpend lezen"

Kies je voor de training ​"Begrijpend lezen - alle teksten de baas", dan ligt het eraan of je kind individueel les krijgt, of in een groepje.

  • In een groepje betaal je vooraf ​210 euro voor de ​zes bijeenkomsten van 1,5 uur​, inclusief het materiaal.
  • Individueel betaal je ​​60 euro per les van 1 uur, ​inclusief het materiaal, dus 360 euro in totaal. ​​Telkens na 1-2 bijeenkomsten ontvang je de factuur per mail.

Genoemde bedragen zijn inclusief btw.

Vergoeding verzekering

Soms krijg ik de vraag of coaching vergoed wordt via je zorgverzekering. Omdat coaching niet over ziekte of stoornissen gaat, maar over het leren van nieuwe vaardigheden, worden deze kosten meestal niet vergoed. Bij twijfel kun je het zelf bij je zorgverzekering navragen.

​VOORWAARDEN

​Als je met mij een afspraak voor coaching of training ​maakt, ga je akkoord met mijn voorwaarden. Je kunt ze nalezen op deze pagina. Denk eraan dat voor ​begeleiding van een kind ​toestemming nodig is van beide ouders. ​​Gaat een van de ouders niet akkoord, dan kan ik wel met de andere ouder - of beide ouders - in gesprek gaan, over hoe jullie ​je kind het beste kunnen begeleiden.