Tarieven


​Coaching

Voor coaching van kinderen en volwassenen betaal je 80 euro per sessie.

Hoeveel sessies je nodig hebt, is afhankelijk van de hulpvraag en hoe snel jij of je kind het oppakt. Soms komen kinderen 1 keer en gaat het daarna weer prima. Soms komen ze 3 keer achter elkaar en daarna elke paar maanden nog een losse opfris-sessie.

Je kunt alvast 1 of meer sessies reserveren in mijn agenda. Mochten de vervolgsessies niet meer nodig zijn dan kunnen we ze weer laten vervallen.


Hypnotherapie

Voor kinderen onder de 12 jaar geldt het standaard coachtarief omdat deze sessies nooit langer dan 1 uur duren en een mix van coaching en hypnose vormen. Voor oudere kinderen en volwassenen duurt een sessie meestal 1-1,5 uur en geldt een tarief van 99 euro per sessie.

Het is lastig vooraf in te schatten hoeveel sessies er nodig zijn. Over het algemeen komen mensen 3 sessies. Voor vervelende gewoontes of angsten en fobieën kan 1 sessie zomaar al genoeg zijn. Voor afvallen is het handiger als we elkaar een paar keer zien, zodat je nieuwe gedrag ook echt een vaste gewoonte wordt.

Ik adviseer je om in elk geval 1-3 sessies in te plannen en dan kijken we na de eerste sessie hoe we verder gaan. Inplannen doe je hier in mijn agenda.

​Training “Ik leer leren” / begrijpend lezen

5 sessies van 1 uur à 75 euro. Neem je minder dan 5 sessies, dan betaal je 80 euro per les.
Het werkboek bij de training ‘Ik leer leren’ kost 37,50. Vanaf de 3e klas VO en online via Zoom werken we zonder werkboek.

Vergoeding verzekering

Soms krijg ik de vraag of coaching vergoed wordt via je zorgverzekering. Omdat coaching niet over ziekte of stoornissen gaat, maar over het leren van nieuwe vaardigheden, worden deze kosten meestal niet vergoed. Bij twijfel kun je het zelf bij je zorgverzekering navragen.

Voorwaarden

Als je met mij een afspraak voor coaching of training ​maakt, ga je akkoord met mijn voorwaarden. Je kunt ze nalezen op deze pagina. Denk eraan dat voor ​begeleiding van een kind ​toestemming nodig is van beide ouders. ​​Gaat een van de ouders niet akkoord, dan kan ik wel met de andere ouder – of beide ouders – in gesprek gaan, over hoe jullie ​je kind het beste kunnen begeleiden.