Mariette Dietz Coaching

Als het niet lekker gaat met je kind

mariette dietz coaching

Soms hebben ze gewoon zo’n fase dat dingen niet lekker gaan. Dat ze opeens extra vaak boos zijn, of intens verdrietig. Of bepaalde angsten ontwikkeld hebben. Ik help kinderen, pubers en jongeren (8-25) die even een extra steuntje in de rug nodig hebben. Binnen enkele sessies heb jij weer een kind dat lekker in zijn of haar vel zit, dus ook minder gedoe en zorgen thuis. Hier lees je meer over coaching en een traject bij mij.

Als het niet lekker gaat met school

Misschien worstel je wel met hoe je kind het op school doet: cijfers die tegenvallen, stress en faalangst, verminderde motivatie, uitstelgedrag. ‘Er komt niet helemaal uit wat erin zit’. En weet je, soms hebben ze ook geen idee hóe ze moeten leren. Met de training ‘Ik leer leren’, individueel of in een groep, krijgt je kind meer controle over het leerproces en dus ook over de resultaten. En dankzij betere resultaten zal je kind ook meer zelfvertrouwen en motivatie krijgen. Zodat jij thuis weer over leuke dingen kunt praten met je kind. Hier lees je alles over de training ‘Ik leer leren’.

Heeft je kind vooral last van faalangst en black-outs? Kijk dan hier.

Wil je even met me sparren? Plan dan meteen een gratis kennisafspraak in. Dat doe je snel en makkelijk in mijn online agenda. Dan bespreken we je situatie en krijg je gelijk al bruikbare tips.

Als je zelf hulp zoekt

Als ik je kind begeleid, neem ik jou ook mee natuurlijk. Want soms weet je gewoon even niet meer hoe je het aan moet pakken, of wat jij nog kunt doen om je kind beter te begeleiden. Vaak helpt het als we onderzoeken wat het nu precies in jou raakt. Als jij sterker staat, gaat je kind zich vanzelf ook anders gedragen! Klik hier voor mijn werkwijze als oudercoach.

Ook kan ik jou met hypnose helpen: oude ervaringen een plek geven, nare gewoonten, stress, angsten, burn-out of onzekerheid. Kijk op mijn pagina speciaal over hypnotherapie.

Plan anders gewoon een gratis kennisafspraak in mijn online agenda. Dan bespreken we je situatie en krijg je gelijk al bruikbare tips. Je bent daarna niks verplicht, het is vooral om af te tasten of nu het juiste moment is voor hulp en of je de juiste klik voelt.


Meteen al zelf aan de slag?

Je kunt bij mij ook een van deze 3 trainingen aanvragen, waarmee je meteen zelf aan de slag kunt met jullie situatie: