fbpx

Wat doe ik

Wat doe ik

Als kindercoach ben ik er voor kinderen vanaf 8 jaar en ook voor jongeren: ik help op de gebieden waar het tijdelijk niet lekker gaat. Dat kan op verschillende manieren: gesprekken met jou, of met je kind, of met jullie samen. Daarnaast geef ik trainingen. Hieronder zie je een overzicht van mijn aanbod en kun je meteen doorklikken voor meer informatie.

Coaching voor kinderen en pubers

Ik begeleid kinderen (8+) en pubers met problemen rondom angsten, boosheid, verdriet, weerbaarheid en zelfvertrouwen. Klik hier voor mijn werkwijze als kindercoach.

Tip: Op deze pagina leg ik speciaal aan kinderen, tieners en jongeren uit met welke problemen ik ze kan helpen en hoe dat gaat.

Coaching voor ouders

Ik begeleid ouders met vragen rondom de opvoeding. Sowieso ouders van kinderen tot en met zes jaar, want jonge kinderen coach ik niet rechtstreeks, maar ook ouders van oudere kinderen. Klik hier voor mijn werkwijze als opvoedcoach.
Daarnaast heb ik drie online trainingen voor ouders:

Hulp met schoolse zaken

  • Voor kinderen vanaf groep 7, en met name ook aan pubers op de middelbare school, geef ik de training Ik leer leren, zowel individueel als in groepjes. Je kind leert hóe hij/zij het beste kan leren, doorzetten, plannen en concentreren. Deze training is zeer compleet en zeer gewild in mijn praktijk.
  • Naast de training ‘Ik leer leren’ kan je kind ook losse workshops volgen die verdieping bieden op de verschillende onderdelen:
  • Voor kinderen op de middelbare school geef ik de training Begrijpend lezen. Je kind leert teksten beter doorgronden en ook samenvatten.

In de media…

Ik word regelmatig gebeld door de media voor interviews over opvoedkwesties. Hier vind je een overzicht van de laatste tijd!

mariette dietz coaching

Deze site werkt met cookies: wil je verder gaan, ga dan eerst akkoord met het gebruik hiervan. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies', zodat je niet eerst allerlei aparte toestemmingen hoeft te geven. Als je doorgaat op deze website zonder je cookie-instellingen aan te passen of als je klikt op "Accepteren" dan ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten