Zo kom je van je toetsangst af

Heeft jouw kind paniekaanvallen voor een proefwerk?
Last van examenstress?
Buikpijn, misselijk of andere klachten?

Je hebt misschien al van alles geprobeerd. 
Maar als 'positief denken' en 'rustig ademhalen' niet meer helpen, als je kind alsmaar paniek voelt over toetsen en examens, dan is er misschien meer nodig.


Wat helpt dan wel?

Vaak helpt het wel bij kinderen als ze leren om te focussen op positieve gedachten, en leren zichzelf gerust te stellen, het werk in stukjes hakken. Stress hoort ook wel bij het leven en maakt ook dat je je goed voorbereidt op toetsen.

Maar als het teveel wordt, en het je belemmert bij het leren en maken van toetsen, dan is het tijd om het op een diepere laag aan te pakken, via het onbewuste. Ik heb een MP3 opgenomen met een visualisatie die daarbij goed helpt. Met dit luisterbestand leert je kind op onbewust niveau om oude ervaringen los te laten en om zich voortaan met meer zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en motivatie op toetsen te storten.


Hoe werkt het?

Als je dit bestand bestelt, ontvang je een luisterbestand van ruim 30 minuten met een visualisatie over het wegnemen van toetsangst. Deze is gebaseerd op bewezen NLP- en hypnosetechnieken rondom angst en trauma. Het is een prettige ervaring om te ondergaan: het is een soort ontspanningsoefening waarin je een nieuw 'filmpje' maakt in je hoofd over het voorbereiden en maken van toetsen en examens. Het enige dat je kind hoeft te doen, is een rustig plekje zoeken en 30 minuten de tijd nemen om hier helemaal voor te gaan. Je zult verbaasd zijn van het resultaat!


Luister hier naar een fragment

Wat kost het?

Voor deze sessie van ruim 30 minuten betaal je normaal 14,95 euro. Maar kun je hem tijdelijk zelfs voor slechts 7,95 (!!) bestellen. Voor dezelfde techniek in hypnotherapie betaal je al snel meer dan 100 euro.


Wat gebeurt er als ik hieronder op 'ja' klik?

Als je deze sessie wilt bestellen, klik dan op onderstaande knop. Het product komt dan in je winkelmandje. Vul je gegevens in, je hoeft geen account aan te maken. Kies dan voor de betaalwijze van je keuze. Zodra je betaald hebt, zie je op je scherm al de downloadlinks. Vervolgens krijg je een mailbevestiging waarin de links ook staan.

Je ontvangt 2 linkjes: een introductie van 2:17 minuten de visualisatie van 35 minuten. Luister eerst naar de introductie, voor een nog beter resultaat.


Let op

  • Vul je e-mailadres correct in, want je ontvangt via mail een bevestiging met de downloadlink naar de bestandjes.
  • Je moet de bestanden binnen 30 dagen downloaden, daarna verlopen de linkjes.
  • Heb je binnen een kwartier geen mails gehad? Dan zit mijn mail in je spam misschien, stuur me anders een berichtje en dan los ik het op.


Goed om te weten: dit heeft alleen maar zin als je kind ook écht iets wil veranderen aan deze stress en ook echt de tijd neemt om deze sessie helemaal te volgen. Bespreek dit dus goed. Hypnose is een zeer krachtige tool, maar werkt alleen als degene die het ondergaat ook echt iets wil bereiken.Over mij

mariette dietz coaching

Als kinder- en jongerencoach begeleid ik kinderen al jaren bij verschillende hulpvragen. Mijn expertise is de training 'Ik leer leren' waarmee ik al honderden pubers heb geholpen zodat ze weer met meer vertrouwen zelfstandiger aan de slag gingen... In 2012 begon ik mij al te verdiepen in NLP en de kracht van het onbewuste en van positieve suggesties. In 2021 heb ik dit bekroond met de Practitioner Hypnotherapie aan het Hypnose Instituut Nederland. Ik voel me enorm geïnspireerd om de kracht van deze technieken nog bekender te maken. Deze MP3 is daar een mooi voorbeeld van!


Veelgestelde vragen

Voor welke leeftijd is het bedoeld?

Qua taalgebruik richt deze visualisatie zich met name op middelbare scholieren en ouder. Ook volwassenen zullen er baat bij hebben. Het verhaal is zo algemeen dat je het op elke situatie met toetsen of examens kunt toepassen.

 

Op welk moment van de dag kun je dit het beste doen?

Dat maakt op zich niet uit. Het kan voor het naar bed gaan, al is het niet bedoeld als slaapmeditatie. Het kan ook prima overdag. Na het luisteren word je gewoon weer 'wakker' en voel je je helder en fris en tegelijkertijd ook lekker ontspannen.

 

Is het niet gevaarlijk?

Hypnose is niet dat de ander controle over jou neemt. Je doet hypnose zelf: je brengt jezelf in een staat van ontspanning, en in dit geval op basis van de suggesties die je van een ander hoort. Je bent er nog steeds zelf bij, en zult ook nooit dingen doen die je niet wilt. Het is meer dat je je kritische stemmetje even uitzet ('dit kan ik niet', 'dit werkt toch niet') en even helemaal los gaat in een droomwereld waar veel meer mogelijk is. En als je dat dan zo op onbewust niveau ervaren hebt, zul je dat wanneer je úit de hypnose bent ook blijven voelen. In hypnose kun je negatieve emoties over eerdere ervaringen neutraliseren, en daarvoor in de plaats meer helpende emoties ankeren.

 

Moet ik er als ouder bij blijven?

Dat kun je aan het kind zelf overlaten, je kunt er natuurlijk ook samen naar luisteren en samen meedoen. Het belangrijkste is dat degene die het ondergaat zich veilig voelt en ongestoord kan luisteren. Liefst op een plek en moment zonder achtergrondgeluiden.

 

Copyright 2022, Mariette Dietz Coaching