Mariette Dietz Coaching

Gratis minicursus
Zo wordt het weer gezellig in huis!

ruzie motivatie inzet puber
  • Is er bij jullie thuis veel gedoe tussen de kinderen?
  • Of tussen jullie en de kinderen?
  • Zou je willen dat ze wat relaxter reageren?
  • En dat je zelf ook wat rustiger kunt blijven?

Doe dan mee met deze GRATIS Minicursus: zo wordt de sfeer weer beter thuis. Je krijgt 4 lessen met praktische tips en oefeningen om hier voortaan anders mee om te gaan. Zodat het gewoon wat vaker weer echt fijn voelt.

Met je aanmelding geef je toestemming voor het ontvangen van mijn nieuwsbrief met handige opvoedtips. En mocht je die écht niet interessant vinden, dan kun je je altijd weer afmelden!

Hoe werkt het?

Als je je aanmeldt, ontvang je om de drie dagen een mail, 4 in totaal, met daarin veel tips en oefeningen. Meteen na aanmelding krijg je al de eerste mail! En je zult merken dat je telkens nieuwsgierig uitkijkt naar de volgende mail…

Elke keer een mail van je krijgen en iedere keer met een pijnpunt bezig te zijn. Elke keer keek ik uit naar de mail.. Yes welke inzichten mag ik vandaag ontvangen om anders naar mezelf, de kinderen, omgeving te mogen kijken.

Vera

Dank je wel dat je mijn leven iedere keer een stukje positiever maakt met wat een simpele opdracht lijkt, zoveel emoties oproept.  Nu mag ik het alleen doen… gesterkt door jouw mails!

Monique

Zo zorg je dat het straks weer gezellig is


Wat je vooral gaat leren in deze 4 lessen, is ánders kijken naar de situatie. Je gaat ontdekken hoe je zelf je rust kunt bewaren. En je zult merken hoe groot de invloed daarvan is op de rest van het gezin: op je kinderen onderling, maar ook op hoe jij met je kinderen omgaat. Ook leer je anderen beter te begrijpen, zodat je ook handiger met ruzies omgaat. Deze minicursus geeft je daarnaast veel praktische tips!

.

Over mij

Mariette Suiker-Dietz

Designer


Mijn naam is Mariette Suiker-Dietz, kinder- en jongerencoach in Hoofddorp. Ik help bij hulpvragen zoals boosheid, verdriet en angst. En ik help ook bij schoolse zaken, zoals het ‘leren leren’.


We hebben een zoon van 18 en een dochter van 17, dus ik ken al het gedoe en de onderlinge ruzies maar al te goed! En ik weet inmiddels ook hoe ik daar beter mee om kan gaan. En dát leer ik je graag in deze Minicursus.