GRATIS Minicursus: meer harmonie in het gezin!

GRATIS Minicursus

  • Is er bij jullie thuis veel gedoe tussen de kinderen?
  • Zou je willen dat ze wat relaxter met elkaar omgaan?
  • En dat je zelf ook wat rustiger kunt blijven?

Lees dan verder!

In deze GRATIS Minicursus ‘Meer harmonie in het gezin‘ krijg je 4 lessen met praktische tips en oefeningen om hier voortaan anders mee om te gaan.

Hoe werkt het?

Als je je aanmeldt, ontvang je om de drie dagen een mail, 4 in totaal, met daarin veel tips en oefeningen. Meteen na aanmelding krijg je al de eerste mail! En je zult merken dat je telkens nieuwsgierig uitkijkt naar de volgende mail…

Wat ga je leren?

Wat je vooral gaat leren in deze 4 lessen, is ánders kijken naar de situatie. Je gaat ontdekken hoe je zelf je rust kunt bewaren. En je zult merken hoe groot de invloed daarvan is op de rest van het gezin: op je kinderen onderling, maar ook op hoe jij met je kinderen omgaat. Ook leer je anderen beter te begrijpen, zodat je ook handiger met ruzies omgaat. Deze minicursus geeft je daarnaast veel praktische tips!

Wie ben ik?

Mijn naam is Mariette Suiker-Dietz, Kinder- en Opvoedcoach in Hoofddorp.
Ik help bij hulpvragen zoals boosheid, verdriet en angst. En ik help ook bij schoolse zaken, zoals het ‘leren leren’. We hebben een zoon van 14 en een dochter van 13, dus ik ken al het gedoe en de onderlinge ruzies maar al te goed! En ik weet inmiddels ook hoe ik daar beter mee om kan gaan. En dát leer ik je graag in deze cursus!

Meld je nu aan, dan kun je meteen van start en werken aan meer harmonie in je gezin!

Als je meedoet met de Minicursus, ontvang je na afloop ook eens per 1-2 maanden mijn nieuwsbrief met handige tips voor ouders. Je kunt je keuze altijd wijzigen door te klikken op de uitschrijfknop onderaan mijn mails, of door een mail te sturen naar mariette@dietzcoaching.nl. Ik behandel je gegevens voorzichtig en met respect. Op mijn website kun je in mijn privacyverklaring lezen hoe ik hiermee omga. Als je hierboven ‘akkoord’ aanklikt, ga je ermee akkoord dat ik je informatie verwerk volgens deze voorwaarden.

Waarom is het eigenlijk gratis?

Via deze minicursus wil ik je op een toegankelijke manier laten kennismaken met mij en mijn manier van online training geven. Zo kun je zelf ook ontdekken of deze stijl bij jou past, en of je op een later moment misschien ook een betaalde training wilt doen… Je bent tot niets verplicht en je kunt je op elk moment ook weer uitschrijven!

“De cursus, bestaat uit mooie vernieuwde onderdelen. Hij is voor alle leeftijden geschikt. Ze geven je inzicht, verdieping en verrassende/praktische oplossingen.

Een cursist over een van mijn online trainingen

Aanmelden

Als je meedoet met de Minicursus, ontvang je na afloop ook eens per 1-2 maanden mijn nieuwsbrief met handige tips voor ouders. Je kunt je keuze altijd wijzigen door te klikken op de uitschrijfknop onderaan mijn mails, of door een mail te sturen naar mariette@dietzcoaching.nl. Ik behandel je gegevens voorzichtig en met respect. Op mijn website kun je in mijn privacyverklaring lezen hoe ik hiermee omga. Als je hierboven ‘akkoord’ aanklikt, ga je ermee akkoord dat ik je informatie verwerk volgens deze voorwaarden.

Sorry, weer zo'n irritante melding. Deze site werkt met cookies: wil je verder gaan, ga dan eerst akkoord met het gebruik hiervan. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies', zodat je niet eerst allerlei aparte toestemmingen hoeft te geven. Als je doorgaat op deze website zonder je cookie-instellingen aan te passen of als je klikt op "Accepteren" dan ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten