fbpx

GRATIS Minicursus: meer harmonie in het gezin!

GRATIS Minicursus

Is er bij jullie thuis veel gedoe tussen de kinderen?

Zou je willen dat ze wat relaxter met elkaar omgaan?

En dat je zelf ook wat rustiger kunt blijven?

Doe dan mee met deze GRATIS Minicursus ‘Meer harmonie in het gezin‘. Je krijgt 4 lessen met praktische tips en oefeningen om hier voortaan anders mee om te gaan.

Hoe werkt het?

Als je je aanmeldt, ontvang je om de drie dagen een mail, 4 in totaal, met daarin veel tips en oefeningen. Meteen na aanmelding krijg je al de eerste mail! En je zult merken dat je telkens nieuwsgierig uitkijkt naar de volgende mail…

Deze reactie kreeg ik van een deelnemer

Elke keer een mail van je krijgen en iedere keer met een pijnpunt bezig te zijn. Elke keer keek ik uit naar de mail.. yes welke inzichten mag ik vandaag ontvangen om anders naar mezelf, de kinderen, omgeving te mogen kijken.

Dank je wel dat je mijn leven iedere keer een stukje positiever maakt met wat een simpele opdracht lijkt, zoveel emoties oproept.  Nu mag ik het alleen doen… gesterkt door jouw mails!

Meld je nu aan, dan kun je meteen van start en werken aan meer harmonie in je gezin!

Wat ga je leren?

Wat je vooral gaat leren in deze 4 lessen, is ánders kijken naar de situatie. Je gaat ontdekken hoe je zelf je rust kunt bewaren. En je zult merken hoe groot de invloed daarvan is op de rest van het gezin: op je kinderen onderling, maar ook op hoe jij met je kinderen omgaat. Ook leer je anderen beter te begrijpen, zodat je ook handiger met ruzies omgaat. Deze minicursus geeft je daarnaast veel praktische tips!

mariette dietz coaching

Wie ben ik?

Mijn naam is Mariette Suiker-Dietz, Kinder- en Opvoedcoach in Hoofddorp.
Ik help bij hulpvragen zoals boosheid, verdriet en angst. En ik help ook bij schoolse zaken, zoals het ‘leren leren’. We hebben een zoon van 15 en een dochter van 14, dus ik ken al het gedoe en de onderlinge ruzies maar al te goed! En ik weet inmiddels ook hoe ik daar beter mee om kan gaan. En dát leer ik je graag in deze Minicursus.

Deze site werkt met cookies: wil je verder gaan, ga dan eerst akkoord met het gebruik hiervan. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies', zodat je niet eerst allerlei aparte toestemmingen hoeft te geven. Als je doorgaat op deze website zonder je cookie-instellingen aan te passen of als je klikt op "Accepteren" dan ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten