Mariette Dietz Coaching

Kinder- en jongeren coach en opvoedcoach

Wat leuk dat je mijn site gevonden hebt! Kijk gerust eens rond, en ontdek wat een kindercoach doet en of het wat voor jullie is. Wie weet kan ik jou of je kind binnenkort een stap verder helpen.


Kindercoach

Wat doet een kindercoach, voor wie is het, en hoe gaat het in zijn werk? Lees hier verder...

Opvoedcoach

Een opvoedcoach praat met ouders die willen sparren over hun aanpak. Lees hier verder... <link>

Ik leer leren

Voor kinderen (10+) en jongeren die willen leren hóe ze het beste leren.
Lees hier verder

Even voorstellen...

Mijn naam is Mariette Suiker-Dietz. Als kind wilde ik later al heel graag met kinderen werken. Het lesgeven zit mij ook in het bloed met 2 docenten als ouders. Na heel wat omzwervingen via een studie Italiaans, het bedrijfsleven en een aantal NLP-opleidingen is deze droom uitgekomen: in 2014 opende ik de deuren van mijn praktijk als kindercoach. Met het helpen van kinderen wil ik mijn steentje bijdragen aan een fijne nieuwe generatie, die de wereld weer een stukje mooier maakt!
Meer over mij...

Column 1

Column 2

Mijn zoon heeft de cursus Ik Leer Leren bij Mariette gevolgd, samen met nog drie jongens. Ik wil hem graag voorbereiden op de middelbare school en inzicht laten krijgen in het plannen en organiseren van huiswerk, maar ook de negatieve gedachten, zoals bijvoorbeeld, ik heb geen zin of ik kan het niet, omzetten in positieve gedachten en manieren vinden om wel zin en plezier in school en huiswerk te hebben.
Mariette is een lieve rustige juf die de tijd neemt. Mijn zoon is altijd met veel plezier naar de cursus gegaan. Hij heeft over zichzelf geleerd en veel tips en tricks mee gekregen.

Sybrenne
Moeder van D (12)