Open dagen scholen Haarlemmermeer

Open dagen scholen Haarlemmermeer en omgeving – 2022-2023

Heb je een kind in groep 7 of 8 en zijn jullie bezig met het kiezen van een middelbare school? Lees dan verder!

Tot nu toe maakte ik jaarlijks een handmatig overzicht, maar nu in het schooljaar 2022-2023 blijkt hier een hele fijne website voor te bestaan, waarnaar ik je graag doorverwijs: www.devogids.nl. Op deze site kun je filteren op woonplaats, afstand en ook op schoolniveau(s).

Heb je vragen over de schoolkeuze, of over de ontwikkeling van je kind, neem dan gerust even contact met me op.

Ik kan je kind ook begeleiden bij de overstap naar de brugklas. Bijvoorbeeld rondom de sociale vaardigheden en weerbaarheid, of met de training Ik leer leren’. In januari start er weer een nieuwe groepstraining!

ik leer leren hoofddorp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *