Hoe de ’30 Dagen Beweging Challenge’ tot nu toe gaat…

Het idee was zomaar ineens ontstaan: als ik moeite heb om gemotiveerd te blijven bij het sporten, hoeveel anderen zullen dat dan ook niet hebben? Ik ging eens bij mezelf na wat mij nou écht in beweging brengt. En zo is de 30 Dagen Beweging Challenge ontstaan: 30 dagen lang ontvang je als deelnemer motiverende mailtjes en deel je je sportieve bezigheden in een besloten Facebookgroep.

Verwachtingen overtroffen

De eerste maand is bijna voorbij en ik moet zeggen dat het mijn verwachtingen echt overtroffen heeft! De deelnemers zijn allemaal zó verschillend en toch voelen ze zich als groep verbonden in het najagen van hun persoonlijke doelen: de één is meer gaan wandelen, de ander is meer gaan fietsen naar het werk, de ander is meer gaan dansen, en weer een ander is begonnen met hardlopen… Een aantal mensen hebben een heuse ‘Fitbit’ die registreert hoeveel ze intensief en ‘gewoon’ bewegen op een dag.

“Dit helpt écht!”

En het werkt gewoon, zo lees ik telkens opnieuw: ‘ik wilde eigenlijk niet gaan, maar deze groep motiveert me echt om tóch te gaan!’. Ze plaatsen hun trotse updates en motiveren elkaar. En ze delen ook hun ervaringen als het even niet lekker gaat en peppen elkaar weer op.

Kom in beweging: nieuwe start op 1 juni!

Wil jij dit ook meemaken? En deze laatste maand voor de zomer pakken om weer wat fitter te worden? Schrijf je dan in voor de challenge! We starten weer op 1 juni! www.dietzcoaching.nl/beweging

 

Beweging challenge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *