Afvallen met hypnose

afvallen met hypnose

Afvallen met hypnose

Kan dat echt? Afvallen met hypnose? Het klinkt te mooi om waar te zijn, toch? Als je alles al geprobeerd hebt. Maar waarom valt de een wel af met een bepaald dieet of een bepaalde leefstijl en de ander niet? Waarom kan de een zich beter beheersen dan de ander? En als je al zo vaak gelijnd hebt, hoe denk je dan inmiddels over afvallen? Is het moeilijk? Niet voor jou weggelegd? Haak je af als de weegschaal niet snel genoeg omlaag gaat, of kun je na 1 koekje niet meer stoppen?

Dat zijn allemaal dingen waarbij hypnose je kan helpen. Het helpt je om op een dieper niveau anders te gaan denken en dus ook anders te gaan doen. Zelf ben ik een paar jaar geleden 32 kilo afgevallen. Soms vragen mensen ‘Eet je nog steeds zo?’ en ben ik verbaasd, want het voelt voor mij niet als een straf of als iets tijdelijks. Ik eet gewoon anders en vind dat helemaal prima. Het is geen dieet en ik blijf gewoon op gewicht.

Als je niet van plan bent om anders te gaan eten of drinken, om je calorie-inname te beperken op een of andere manier, dan gaat hypnose je niet helpen. Maar als je prima weet wat gezond eten inhoudt, maar gewoon niet genoeg wilskracht hebt om het vol te houden of om het te combineren met je sociale leven, dan gaat hypnose je zéker helpen.

Soms denken mensen dat ze pas gelukkig zijn als ze X kilo zijn afgevallen. Dat is ook geen handige mindset. Dan wordt lijnen een soort lijdensweg die nodig is om blij en gelukkig te worden. Hoe zou het zijn als je gewoon anders gaat eten en daar helemaal OK mee bent? Dat je de zoetigheid niet eens meer mist? En dat het eigenlijk gewoon vanzelf gaat en er ook geen einddatum op zit? Je kunt jezelf namelijk ook wel aanleren dat je die dingen die je nu nog zo lekker vindt helemaal niet nodig hebt om je goed te voelen. Je kunt ook gewoon wennen om een gebakje af te slaan. Zelfs als mensen je niet gezellig vinden. En je kunt ook voor jezelf bepalen dat het prima is om af en toe wél ja zeggen.

Hypnose gaat je helpen om hierin de balans te vinden. Niet alsmaar jojo-en, streng lijnen en dan weer het dubbele aankomen. Of emo-eten omdat je nog iets ouds niet verwerkt hebt. Hypnose helpt je om anders te denken en te voelen.

Als je ervoor kiest om af te vallen via mijn programma, dan verwacht ik dat je 4 weken lang elke week komt. We maken vooraf meteen 4 afspraken. En in deze sessies gaan we bijvoorbeeld werken aan je zelfbeeld, je overtuigingen rondom afvallen en hoe je omgaat met cravings of eetbuien.

Hoe hypnose gaat kun je op deze pagina lezen. Daarnaast gebruik ik ook vaak EFT tijdens dit traject.

Je krijgt geen dieetadvies, je kiest zelf hoe je wilt gaan eten en weet van binnen best wel wat goed voor je is om je calorie-inname te verminderen en je activiteit te verhogen. Door de ondersteuning op de vier essentiële vlakken zul je merken dat je van binnenuit meer ‘wind mee’ krijgt en dat het het uiteindelijk veel minder moeilijk is dan je dacht.

Hak je de knoop door en doe je mee? Voor 399 euro boek je dit traject al en gaan we deze reis samen maken. Plan een gratis kennismakingsafspraak in en dan is het al begonnen!

Klantervaring
Al een hele lange tijd was ik bezig met hoe ik gezonder kon leven. Anders eten, meer bewegen, verdiepen hoe ik dit het beste kon aanpakken. Met als doel, een gezonder gewicht, een voorbeeld te zijn voor mijn kinderen en mij energieker te voelen. De verdieping en informatie verzamelen ging mij prima af, alleen de uitvoering, dat lukte mij steeds niet. Na 2 tot 3 dagen viel ik weer in mijn oude patroon waardoor het mislukte.
Via Mariette haar Facebook las ik over hypnose therapie wat je kan ondersteunen bij het afvallen. Na contact met Mariette heb ik een afspraak gemaakt. En dat vond ik best spannend, wat kan je verwachten? Mariette stelde mij gerust doordat ze goed uitlegde wat de hypnose inhield en hoe de sessies waren opgebouwd.
Na een fijn gesprek begon de eerste sessie. Ik mocht in een lekkere fauteuil gaan zitten, ontspannen muziekje erbij en we konden beginnen. Je bent met hypnose niet helemaal weg, je bent er nog maar zakt wel steeds dieper weg. Dat lukte mij steeds beter. Tijdens de hypnose gaat Mariette met je onderbewuste aan de slag. Je moet niet verwachten dat na een hypnose de kilo’s eraf vliegen, je moet het nog steeds zelf doen! Maar door de hypnose worden er dingen aangezet en geactiveerd wat mij geholpen heeft mijn doelen die ik had vol te houden!
Het lukt mij nu al 4 weken mij aan mijn doelen te houden zonder dat dit mij enorm veel moeite kost. Keuzes maken lukt mij beter, nee zeggen tegen die lekkere traktatie van een collega, goed water drinken en meer bewegen, het lukt mij! Ben nu 3 kilo afgevallen in 4 weken tijd, daar ben ik super trots op! Ik ben dan ook heel blij dat ik deze kans hebt gepakt en met Mariette aan de slag ben gegaan!

Wil jij dit ook? Plan dan een gratis kennismakingsafspraak in en het is al begonnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *